• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Boffin Boy

Makkelijk lezen met lage AVI
Juist voor kinderen met een leesachterstand is het belangrijk dat ze plezier hebben in het lezen, waardoor ze meer gaan lezen. Het valt niet altijd mee om zwakke of onwillige lezers aan het lezen te krijgen. Boffin Boy lukt dat wel! 

De strakke strips in mangastijl zitten vol maffe karakters en fantasierijke plots die deze lezers blijven boeien tot het eind. Of, zoals leesspecialist Netty van Kaathoven schreef na haar eindredactie:"Door de humor en de vele mooie tekeningen is Boffin Boy erg geschikt voor kinderen die graag beeldverhalen lezen. En voor iedereen die niet zo graag of goed leest!"

Speciaal ontwikkeld voor 'makkelijk lezen' en voorzien van het Makkelijk Lezen-keurmerk! Het clibniveau is 5, de avi-range van de serie is E4 - E5.

Kinderen met een leesachterstand hebben vaak het probleem dat ze geen leuke boeken kunnen vinden. De boeken op hun leesniveau zijn te kinderachtig voor hun leeftijd. Hierdoor wordt hun leesmotivatie steeds minder.

Omdat Boffin Boy stuk voor stuk spannende verhalen biedt met geweldig tekenwerk erbij, raken uw leerlingen geboeid en lezen graag een volgend deel. 
Producten per pagina 
Producten per pagina