• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen

Fischertechnik

Technologie begrijpen door te bouwen

De veelzijdige basisbouwsteen van fischertechnik is de basis voor alle fischertechnik-bouwsets, die op de juiste manier zijn samengesteld volgens de leeftijden en vaardigheidsniveaus van elke bouwer. Met de basisbouwsteen kunt u andere onderdelen toevoegen en aan alle zes zijden bouwen. Alles werkt samen en alle blokken passen in elkaar om een logisch concept te creëren. Van geweldige basisbouwstenen tot verfijnde technologische details, u kunt alles met elkaar combineren. Hoe uitdagend de modellen ook zijn: fischertechnik garandeert dat u altijd onderdelen uit elke fischertechnik-bouwset kunt gebruiken.
                   
 
Producten per pagina 
  • fischertechnik little starter

    € 24,95
    Bestel
Producten per pagina 
De bouwstenen van fischertechnik voldoen aan veel verschillende pedagogische eisen via een enkel systeem - zonder andere hulpmiddelen of speciale instructies. fischertechnik leert technische basiskennis en bevordert de oog-hand coördinatie, de grove en fijne motoriek, het ruimtelijk denkvermogen, de verbeelding en creativiteit alsmede de logische denkvaardigheden.

Uitgebreide, gemakkelijk te begrijpen montage-instructies zijn opgenomen in elke bouwset en helpen bij het bouwen en ontdekken van de fascinerende wereld van fischertechnik.
Naast de montage-instructies bieden uitdagende bouwsets ook het fischertechnik eLearning-portaal. Kinderen kunnen online leren met fischertechnik via het eLearning-portaal. Er worden spannende didactische activiteitenboekjes en achtergrondinformatie met veel taken en oplossingen voor de verschillende onderwerpen van de bouwset geboden.

Brede acceptatie door ouders, leerkrachten en ingenieurs maakt fischertechnik niet alleen een waardevol pedagogisch speelgoed, maar ook een succesvol leermiddel op scholen en universiteiten. Bovendien hebben de leraren en psychologen van het TransferZentrum für Neurowissenschaften und Lernen (ZNL, Transfer Center for Neuroscience and Learning) fischertechnik-bouwsets aanbevolen voor de campagne “Spielen macht Schule”. Leer succes, met gegarandeerd speelplezier!