• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Allereerste stappen naar lezen (4-5 j.)
 

Allereerste stappen naar lezen (4-5 j.)

 0 reviews

Interesse voor letters en woorden

Met de hulp van Belle, Mowgli, Assepoester, Dombo en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek letters herkennen, klanken onderscheiden en nog veel meer!


€ 6,95
Aantal
Allereerste stappen naar lezen (4-5 j.)

In de tweede kleuterklas/groep 1 krijgt je kind interesse voor letters en woorden. Het ideale moment dus om hem of haar te stimuleren en voor te bereiden op wat hij of zij later op school gaat leren: lezen!
Met de hulp van Belle, Mowgli, Assepoester, Dombo en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek letters herkennen en vergelijken, klanken onderscheiden, goed observeren, zich concentreren, logisch denken en nog veel meer! Kortom, een heleboel leuke opdrachten om later vlot te leren lezen en je voor te bereiden op de derde kleuterklas/groep 2.
Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn! Dankzij de vrienden van Disney wordt leren een feest!

Meer van Deltas
Artikelnummer                                   SKU-23716
ISBN 9789 0447 47096
Categorie Nederlandse taal
Afmetingen 24,8 x 19 x 0,5 cm
Pagina's 32
Bindwijze Paperback
Uitvoering Met illustraties
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Uitgever Deltas
Kinderboeken

Vrolijke knisperboekjes, kleurrijke kartonboekjes of streelzachte knuffelboekjes: kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze wel urenlang pret beleven aan kleur- en stickerboekjes, of geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan.

Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen. Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.
 
Bij Deltas beseffen we dat maar al te goed. Daarom vindt u in ons fonds een breed gamma aan kwaliteitsboeken voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. En bovendien hebben ook de helden van Disney en Nickelodeon al jarenlang een vaste plek in ons programma.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Mijn Boek Deel 2 | vanaf 5 jaar

  € 7,95
  Bestel
 • Taalkaarten Groep 4

  € 74,95
  Bestel
 • Rekenstang tot 100 individueel

  € 58,50
  Bestel
 • Marktvrouw met manden

  € 3,35
  Bestel