• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Aieggy
Aieggy Aieggy Aieggy Aieggy Aieggy Aieggy Aieggy

Aieggy

 0 reviews

Geschikt voor groep 1 t/m 5

Aieggy behoort tot de nieuwste categorie robots voor kinderen van 4-8 jaar. Aieggy kan aangestuurd worden in de stijl van de BeeBot.  Niet door op knopjes te drukken en te onthouden wat je gedaan hebt.

€ 79,95
Aantal
Aieggy

Aieggy behoort tot de nieuwste categorie robots voor kinderen van 4-8 jaar. Aieggy kan aangestuurd worden in de stijl van de BeeBot.  Niet door op knopjes te drukken en te onthouden wat je gedaan hebt, maar via codingskaarten die Aieggy kan lezen. Vooruit. linksaf, rechtsaf en omdraaien. Daarnaast kunnen ook de “geheugenkaarten“, waar de richting van de codingskaart aangegeven is gebruikt worden. Voor iedere codering kan de geheugenkaart in rij gelegd worden, zodat kinderen altijd het overzicht hebben wat ze gecodeerd hebben. Zo wordt het coderen ook visueel en kunnen ze altijd de stappen van Aieggy volgen. Ook Aieggy rijdt 15 cm per stap, zodat de kaarten voor de BeeBot ook bij Aieggy gebruikt kunnen worden.

Er zijn ook nog 4 pre-coderingskaarten, waarmee Aieggy gecodeerd kan worden als lijnvolger, Voorwerpen ontwijken, binnen lijnen blijven en bewegingen volgen door b.v. je hand voor Aieggy te houden en Aieggy vooruit of achteruit te laten rijden.

Naast beeldschermvrij programmeren zijn er ook nog 2 apps beschikbaar, die gratis te downloaden zijn.

De programmeertaal van Aieggys is in pictogrammen (iconen), waarmee kinderen op een eenvoudige, maar uitdagende manier de basisprincipes van programmeren leren door het aan elkaar “plakken” van de verschillende iconen en zo de stappen van de codeerkaarten om kunnen zetten in programmeerstappen in de app.

Met de 2e app kan Aieggy worden aangestuurd via de remote controll en worden geprogrammeerd via lijnprogrammering en kan Aieggy veranderd worden in een piano waardoor kinderen muziek kunnen maken met Aieggy.

Aieggy bestaat uit 1 x Aieggy robot, 4 Pre codeerkaarten, 7 codeerkaarten, 1 A2 map met zwarte lijn. Puzzelstukken, 30 geheugenkaarten, ringen voor de Pre en coderingskaarten, 1 x USB kabel en eenhandleiding (Engels).

Voor Europa krijgen wij de blauwe Aieggy

Aieggy zal leverbaar zijn vanaf eind september 2019. Eventuele bestellingen kunnen al worden gedaan. Deze worden na aankomst van Aieggy uitgeleverd.
Groep 1 t/m 5
Artikelnummer SKU-23205
Materiaal Degelijk kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever Robotica
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Coronaserie Onweer 8 - 10 jaar

  € 11,00
  Bestel
 • 100 megaleuke breinbrekers | vanaf 8 jaar

  € 9,95
  Bestel
 • Rekenrek stempels

  € 20,80
  Bestel
 • Romeins dorp

  € 15,10
  Bestel