• Bel ons op: 0314-332639
  • Voor school en voor thuis
  • Gratis verzending vanaf € 60,00
  • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Itty Bitty City
Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City Itty Bitty City

Itty Bitty City

 0 reviews

Geschikt voor meer- en hoogbegaafdheid

Itty Bitty City is een programmeerset van Microduino. De verschillende elektronische elementen zijn te combineren met Banbao en Lego. Legoachtige stenen zijn toegevoegd.

€ 187,50
Aantal
Itty Bitty City

Itty Bitty City is een programmeerset van Microduino. De verschillende elektronische elementen zijn te combineren met Banbao en Lego. Legoachtige stenen zijn toegevoegd om 8 verschillende modellen te kunnen bouwen en te programmeren. De software wordt bijgeleverd op een USB stick.

Er is een app voor de tablet en smartphone. Met een extra blue-tooth element kunnen de modellen dan ook via de tablet en smartphone worden aangestuurd.


Geschikt voor                  Meer- en hoogbegaafdheid
Artikelnummer SKU-23174
Materiaal Duurzaam kunststof
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten