• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
Ironbot
Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot Ironbot

Ironbot

 0 reviews

Geschikt voor groep 5 t/m 8 en VO

Ironbot is een robot-leerset, waarmee diverse robot modellen gebouwd kunnen worden zoals een fabrieksrobot, een looprobot of humanoidrobot.

€ 200,00
Aantal
Ironbot is een robot-leerset, waarmee diverse robot modellen gebouwd kunnen worden zoals een fabrieksrobot, een looprobot of humanoidrobot. Kinderen leren over STEM en robotica wanneer ze hun eigen “vriendjes” bouwen. Het bouwen is met oplopende moeilijkheidsgraad en zowel te programmeren via de remote control als via grafische programmering. Waarbij de diverse motoren direct aangestuurd kunnen worden of via iconen geprogrammeerd. Geschikt voor tablet en smartphone. De Ironbot wordt geleverd in een rode kleur. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

De robot is gemaakt van aluminium, voorzien van diverse digitale servo motoren en een duidelijke handleiding. De handleiding is in het Nederlands. De software is Engelstalig.

De eigen telefoon kan in de telefoonhouder geplaatst worden en als gezicht van de robot dienen.
Groep 5 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23171
Materiaal Kunststof en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie Robotica en coderen
Uitgever Robotica
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Taalblok 5 | Groep 7

  € 6,95
  Bestel
 • 1156-W10-N1Y Grote moer

  € 0,18
  Bestel
 • Kasteel

  € 1,50
  Bestel
 • Christelijke koningskerk in Svinov

  € 10,90
  Bestel