• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
3-D printer Da Vinci miniMaker
3-D printer Da Vinci miniMaker 3-D printer Da Vinci miniMaker 3-D printer Da Vinci miniMaker 3-D printer Da Vinci miniMaker 3-D printer Da Vinci miniMaker 3-D printer Da Vinci miniMaker 3-D printer Da Vinci miniMaker

3-D printer Da Vinci miniMaker

 0 reviews

Geschikt voor groep 3 t/m 8 en VO

De 3-D printer Da Vinci miniMaker is de kleinste 3-D printer van de firma XYZ. Deze firma maakt professionele printers, waaronder ook een aantal voor het onderwijs en voor thuis.

€ 279,00
Aantal
De 3-D printer Da Vinci miniMaker is de kleinste 3-D printer van de firma XYZ. Deze firma maakt professionele printers, waaronder ook een aantal voor het onderwijs en voor thuis.

Begin jouw 3D-printavontuur door een van de ruim 4500 GRATIS 3-D-modellen van onze online XYZ 3D-galerij te downloaden. Wij hebben negen categorieën die van alles bevatten: van speelgoed en spellen tot kunst en leerzame producten.

Laat je dromen werkelijkheid worden met de GRATIS te downloaden versie van XYZmaker 3D-modelontwerpsoftware voor beginners.

Leerlingen en leraren hebben toegang tot ons online onderwijsprogramma, XYZprinting STEAM, dat zowel voor de basisschool als voor de middelbare school leraren de mogelijkheid biedt om 3D-printen te verwerken in lessen voor bètavakken en de kunsten.

Kleine printer, grote ideeën.
Laat je niet misleiden door de afmetingen van de printgrootte van 15 x 15 x 15 cm, want de da Vinci miniMaker heeft een stevig ontwerp.
 
Onderhoud zonder problemen

Wordt volledig gemonteerd geleverd met software voor automatische nivellering, zodat instelling, kalibratie en onderhoud kinderspel zijn.
Groep 3 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23169
Materiaal Degelijk kunststof
en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever XYZ Printing
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • De Basisschool Quiz | Groep 8

  € 9,95
  Bestel
 • Gouache Interverf - 1 Liter Wit

  € 5,14
  Bestel
 • Dotsy

  € 40,90
  Bestel
 • Linkprint 116/4

  € 225,00
  Bestel