• Bel ons op: 0314-332639
 • Voor school en voor thuis
 • Gratis verzending vanaf € 60,00
 • Verzending binnen 1 tot 3 werkdagen
3-D printer Da Vinci 1.0 Pro
3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro 3-D printer Da Vinci 1.0 Pro

3-D printer Da Vinci 1.0 Pro

 0 reviews

Geschikt voor groep 3 t/m 8 en VO

De da Vinci Pro is de meest veelzijdige 3D printer voor Makers en levert verschillende uitmuntend printkwaliteit terwijl de prijs onverslaanbaar blijft.

€ 699,00
Aantal
3-D printer Da Vinci 1.0 Pro

Personaliseer uw afdruk!
De da Vinci 1.0 Pro is ook geschikt voor het gebruik van filaments van derden, zodat u verschillende soorten filamenten kunt ervaren en experimenteren met da Vinci Pro. De da Vinci 1.0 Pro is voorzien van een automatisch invoer systeem van filament, dat zorgt voor een gebruiksvriendelijke in- en uitladen van het filament. De da Vinci Pro is de meest veelzijdige 3D printer voor Makers en levert verschillende uitmuntend printkwaliteit terwijl de prijs onverslaanbaar blijft.

Professionele afdrukvoorkeuren XYZware Pro
De da Vinci 1.0 Pro 3D Printer wordt geleverd met de geavanceerde software voor professioneel afdrukken in 3D XYZware Pro. De software biedt niet alleen de eenvoudig bruikbare functies uit de eerdere versies, maar is nu ook geupgrad met professionele aanvullende toepassingen evenals modi voor fijnafstemming. U kunt dus nu ook de snelheid, rekbaarheid, brugsnelheden enz. aanpassen op uw eigen wensen en voorkeuren om een perfecte afdruk te maken.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen!
Het aluminium afdrukbed zorgt voor een robuust verwarmingsvlak dat de warmte snel gelijkmatig verdeelt en de kans op vervorming van de afdruk vermindert.

Frustratievrije kalibratie
De da Vinci 1.0 Pro heeft een nieuw en intuïtief kalibratiesysteem met speciaal ontworpen knoppen. Met de slimme detectiesoftware geeft u aan in welke richting u de knop moet draaien om de optimale stand te bereiken.

Maak verbinding met u thuisnetwerk
Voorzien van WiFi connectie is de da Vinci 1.0 Pro perfect voor Makerspaces zodat u het printproces kunt volgen – of een printopdracht op afstand versturen- via de XYZapp. De XYZapp maakt verbinding met uw tablet, laptop of telefoon en laat u de da Vinci 1.0A Pro bedienen vanaf elke plek thuis, op kantoor of in de klas.

Graveer uw eigen signature
De da Vinci 1.0 Pro is te upgraden met een Laser-graveer Module waarmee u uw eigen creatieve signature of ontwerp kunt etsen in verschillende materialen zoals hout, leer en karton. Met deze unieke aanvulling op uw 3D printer kunt u uw meesterwerk personaliseren tot uw eigen merk met een signature.

Deze printer kan zowel met ABS filament als met PLA filament gevoed worden.
Groep 3 t/m 8 en VO
Artikelnummer SKU-23170
Materiaal Degelijk kunststof
en metaal
Garantie Fabrieksgarantie
Categorie                  Robotica en programmeren
Uitgever XYZ Printing
Moderne vaardigheden

We leven in een eeuw waarin het razendsnel gaat en de digitalisering, kunstmatige intelligentie en robots sterk in opkomst zijn. Dit vraagt om andere vaardigheden die studenten en leerlingen zich eigen moeten maken zoals ICT-vaardigheden, Informatie-vaardigheden en digitaal denken (Computational thinking). Robots en robot gerelateerde toepassingen zijn hiermee sterk verbonden.

De robot als leermiddel, de robot als informatiebron of de robot als oplossing. Begrip en kennis over deze nieuwe technologie zal studenten en leerlingen ondersteunen om beter voorbereid te zijn voor de toekomst.
Er zijn nog geen recensies over dit product geschreven. Wilt u zelf een recensie schrijven? Log dan in.

Aanbevolen producten

 • Sudoku voor Kids 1 | Groep 2 - 3

  € 6,45
  Bestel
 • Sprinter 1 (serie 5 delen) | vanaf 9 jaar

  € 52,00
  Bestel
 • Kalligrafie Egypte

  € 14,95
  Bestel
 • Treintje

  € 1,50
  Bestel